<$Blo
Bir insan şöhretin kötülüğünü hayat tecrübelerine dayanarak anlattığı bir kitabın kapağına neden kendi resmini -hem de sıradan değil, özenilmiş artistik bir pozunu- koyar ? Bu yetmezmiş gibi gazete reklamlarında da tanıtım, yazarın fotoğrafıyla yapılır ? Hem şöhreti zehirli bal olarak tanımlayıp olumsuz bir yere yerleştirmek hem de kendi şöhretini artırıcı eylemlerde bulunmak ne kadar tutarlıdır ? Kitabın içeriği güzel olabilir: Şöhretin büyük ihtimalle insanı yoldan çıkarma gerçeğine karşı yazarın doğru yoldan ayrılmama çabalarını da anlatıyor olabilir, ama insanın kendini bu kadar afişe etmesi içerikle çelişkili bir durum oluşturmuyor mu? Tamam, şöhret zehirli bal da, ben bu baldan yemeye doyamadım, demeye gelmiyor mu ?Düşler ve Erdemler
Kılavuzu Don Quijote olanın burnu Cyrano gibi olur.
<$Bloİsim verip doğrudan polemiğe girmek istemedim, anlayan anlasın diye... Kitabın ismi yazıda geçiyor. Ayrıca sizin kütüphanede yazarından imzalı bir nüshası da mevcut.
<$BloDişler macun reklamı yapıyor gibi...
<$BloSevgili White,
Yureklius'un da dedigi gibi kitabin ismi, yazida birkac yerde geciyor.. ben de haberdar degildim bu kitaptan ama Yureklius'un yorumu meraklandirdi beni ve internette arastirdim:)
Umarim Yureklius bana kizmaz cunku ben isim vermek istiyorum; Reha Yeprem-Zehirli Bal.
<$BloYorum Gönder